Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2121 kez okundu. | Spor Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2016 - 12:31

ABD 1-0 Paraguay

Büyüt
Küçült
ABD 1-0
Futbolda 100. yıl anısına ABDde düzenlenen 45. Copa Americada oynanan A Grubu maçlarında, Paraguayı 1-0 yenen ABD, lider, Kosta Rikaya 3-2 yenilen Kolombiya ise 2. olarak çeyrek finale yükseldi.

A Grubunun 3. ve son maçlarında, ABD ile Paraguay ve Kolombiya ile Kosta Rika karşılaştı.

Philadelphia kentindeki Lincoln Financial Stadında oynanan karşılaşmada ev sahibi ABD, Paraguay karşısında Dempseynin 27. dakikadaki golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Yedlinin gördüğü kırmızı kart nedeniyle 48. dakikadan itibaren 10 kişi kalan ABD, bitiş düdüğüne kadar üstünlüğünü korumayı başardı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Son maçlar öncesi grupta lider olan Kolombiya ise Houston kentindeki NRG Stadında yapılan mücadelede Kosta Rika karşısında sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Kosta Rikanın gollerini 2. dakikada Venegas, 34. dakikada Fabra (kendi kalesine) ve 58. dakikada Borges kaydetti. Kolombiyanın golleri ise 7. dakikada Fabra ve 73. dakikada Morenodan geldi.

Grup maçlarını altışar puanla tamamlayan ABD ve Kolombiya, adını çeyrek finale yazdırdı. ABD, gol averajıyla lider olarak tur atladı. B Grubunun 3. maçlarında yarın TSİ 01.30da Ekvador ile Haiti ve 03.30da Brezilya ile Peru karşılaşacak.

AA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024