Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2197 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2015 - 07:20

Yeni Türkiye İHL ruhudur

Büyüt
Küçült
Yeni Türkiye İHL
Politika Haberleri › Yeni Türkiye İHL ruhudur haberi

KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, İmam hatip ruhu sadece bir fikir değil aynı zamanda bir aksiyondur. Yeni Türkiye, mayasında imam hatip ruhunun olduğu bir manifestodur. İHL, zulme başkaldırmanın manifestosudur dedi.

AA

Cumhurbaşkanı Erdoğanın kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Şanlıurfa İmam Hatipliler Derneğince düzenlenen “Yeni Nesil İmam Hatipler ve Gelecek Vizyonu” programında konuştu. ‘İmam Hatip Ailesinin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, Türkiyenin siyasal tarihinin bütün izdüşümlerinin imam hatiplerde görülebildiğini, bu nedenle de her siyasal darbe öncesi söz konusu okulların hedef alındığını söyledi. Türkiyede yaşanan sıkıntılarda okulların yara aldığını ancak temel misyonlarından hiç vazgeçilmediğini vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu: “İmam hatip ruhu sadece bir fikir değil aynı zamanda bir aksiyondur. Yeni Türkiye, mayasında imam hatip ruhunun olduğu bir manifestodur çünkü dünyayı ve çağı yakalayabilmenin, zulme baş kaldırmanın, iyi bir eğitim edinmenin, hak bildiğin yolda cesaret ve sabırla yürümenin manifestosudur. Farabi ile Aristoyu, Itri ile Mozartı birlikte öğretebiliyorsak bunu bize fıkıh ile sosyolojiyi, matematik ile musikiyi birlikte sunan imam hatip liselerinin zenginliğidir.” 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024