Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2056 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2015 - 14:08

Yedi saatlik MGKdan kritik kararlar

Büyüt
Küçült
Yedi saatlik MGKdan kritik

Cumhurbaşkanlığı Sarayında yapılan Milli Güvenlik Kurulu toplantısından sonra bir yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada,  Milli GüvenliÄŸi tehdit eden paralel devlet yapılanması ve illegal oluÅŸumlara karşı yürütülen mücadele hakkında tafsilatlı bilgi arz edilmiÅŸ, mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesine vurgu yapılmıştır.

Çözüm sürecine yönelik gelişmeler değerlendirilmiş, terörün sona erdirilmesi için verilen mücadelenin kararlılıkla sürdürülmekte olduğu bir kez daha vurgulanmıştır.

Bazı ülkeler ve kuruluşlarca 1915 Olayları ile ilgili olarak yapılan açıklamalar ve alınan kararlar değerlendirilmiş, açıklama ve kararların tarihi gerçeklerden uzak olduğu ve siyasi nitelik taşıdığı, bu yönüyle de yok hükmünde olduğu ifade edilmiştir.

İç ve dış güvenlik ortamında meydana gelen deÄŸiÅŸiklikler de dikkate alınarak güncellenen Milli Güvenlik Siyaset Belgesi görüşülmüş ve bu konudaki tavsiye kararının Bakanlar Kuruluna bildirilmesine karar verilmiÅŸtir.  ifadeleri yer aldı.

ERDOÄžANDAN Ä°KÄ° TWEET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mikroblog sitesi Twitter üzerinden iki paylaşımda bulundu. Erdoğanın bu paylaşımı sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayında MGK toplantısı devam ediyordu. Erdoğanın saat 20.00de paylaştığı mesajlarda terör örgütlerine mesaj verilerek Türkiyenin birliğine vurgu yapıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024