Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2776 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2015 - 08:17

Yaz Kuran kursları başladı

Büyüt
Küçült
Yaz Kuran kursları
Politika Haberleri › Yaz Kuran kursları başladı haberi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yaz tatili boyunca Kuran, Siyer, ibadet, ahlak ve dini bilgilerin verileceği yaz Kuran kursları başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, 22 Haziranda başlayan ve 15 Hazirandan itibaren kayıt yaptırılacak olan yaz Kuran kursları, 9 hafta sürecek. Her yaş grubundan öğrenciler yaz Kuran kurslarında eğitim-öğretim görebilecek. Diyanet İşleri Başkanlığınca gönderilen ‘Yaz Kuran Kursları Uygulama Esaslarındaki şartları taşıyan kurslarda, ayrıca yaz döneminde 4-6 yaş sınıfları açılabilecek. Bu sınıflarda söz konusu uygulama esaslarındaki şartları taşıyan öğreticiler görev yapacak.

Kitaplar ücretsiz

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yaz Kuran kurslarına katılacak öğrencilere özel olarak hazırlanan kitaplar ücretsiz verilecek. “Dinimizi Öğreniyoruz I-II-III” kitapları yanında Diyanetin çocuklara yönelik yayınları da yardımcı materyal olarak kullanılabilecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024