Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2362 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mart 2015 - 05:39

Yalçın Akdoğan: Paralel militanlar bukalemun gibi

Büyüt
Küçült
Yalçın Akdoğan: Paralel militanlar bukalemun
Politika Haberleri › Yalçın Akdoğan: Paralel militanlar bukalemun gibi haberi Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, paralel yapının yurt dışındaki Türkiye aleyhtarı çalışmalarını küresel psikolojik harekat ve küresel siyaset mühendisliği çabası olarak nitelendirdi
AA

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, paralel yapının yurt dışındaki Türkiye aleyhtarı çalışmalarını “küresel psikolojik harekat” ve “küresel siyaset mühendisliği çabası” olarak nitelendirerek, “Buna karşı da elbette bizim mücadelemiz var. Biz de onların ne mal olduğunu herkese anlatıyoruz” dedi. “Onlarca yıldır devlet içerisine çöreklenmiş ve her yolu mubah gören, takiye vesaire, her yolu mubah gören, bukalemun gibi renkten renge girebilen bir yapıdan bahsediyoruz” diyen Akdoğan, bu nedenle bunun akşamdan sabaha bitecek bir süreç olmadığını söyledi.

Tek tek deşifre olacaklar

Bu konuda çok kararlı bir iradenin olduğunu vurgulayan Akdoğan, şöyle konuştu: “Bu sadece bir hükümet meselesi değildir, AK Partinin herhangi bir yapıyla kavgası değildir. Bu bir devlet, ulusal güvenlik meselesidir. Devletin tüm aygıtları bu illegal yapılanmayla mücadele etmek durumundadır. Bu konuda ciddi mesafeler alınmıştır.” 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024