Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2183 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2015 - 06:17

Yalçın Akdoğan: HDP güçlenirse siyaseti terörize eder

Büyüt
Küçült
Yalçın Akdoğan: HDP güçlenirse siyaseti terörize
Politika Haberleri › Yalçın Akdoğan: HDP güçlenirse siyaseti terörize eder haberi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Örgütün vesayeti altındaki bu partinin güçlenmesi, siyaset kurumunu şantaja açık hale getirir, demokrasiyi zedeler, siyaseti terörize eder dedi.

ŞereflikoçhisaRDA AK Parti bölge mitinginde konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Karayılan çıkmış ‘Biz tehdit etmiyoruz diyor. Sen onu benim külahıma anlat, Güneydoğuda kapı kapı geziyorsunuz, insanlara haraç mektupları gönderiyorsunuz, üstünde HPG damgası var” dedi. PKKnın, tehditle HDPye oy toplamaya çalıştığının altını çizen Akdoğan, HDPnin güçlenmesinin demokrasiye yarar getirmeyeceğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben güçlenirsem demokrasi gelişir diyorlar. Öyle bir şey yok, bunların güçlenmesi demokrasiyi geliştirmiyor. Sıkıştığında hemen terör örgütü arkasından konuşmaya başlıyor. Bunun için diyorum ki, HDPnin barajı geçmesi büyük riskler barındıran birdurumdur. Bu hastalıklı 7. Çünkü bu şiddetle yoğrulmuş bir yapıdır.”

Paralel üflüyor bunlar oynuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun SSK Genel Müdürü iken SSK emeklisinin geceden kuyruğa girdiğini dile getiren Akdoğan, insanların kuyruklarda öldüğünü ve kurumun o dönemde iflas ettiğini anlatarak sözlerini şöyle tamamladı: “Megakentler yapacaklarmış. Biz, bunu iki seçim önce söyledik ve yapıyoruz. 2019a kadar bizim bu dönemde yapacağımız şeyleri de 2035e kadar yapacaklarını söylüyorlar. Bunlar palavra siyaseti yapıyor, üfürükçü bunlar, Paralel Yapı üflüyor, bunlar oynuyor” diye konuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024