Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2263 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2015 - 19:33

Yalçın Akdoğan: Buna izin vermeyiz

Büyüt
Küçült
Yalçın Akdoğan: Buna izin
Politika Haberleri › Yalçın Akdoğan: Buna izin vermeyiz haberi

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Doğuda, Güneydoğuda parti otobüslerimiz taşlandı. Adaylarımızın kampanyaları engellenmeye çalışılıyor dedi. Akdoğan, Buna izin vermeyiz ifadesini kullandı.

AA Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Balayı ziyaret ederek, ilçe merkezinde vatandaşlarla selamlaştı.    Bala Belediyesini ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Akdoğana, Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz tarafından ilçenin sembolik anahtarı verildi.   Akdoğan, daha sonra Atatürk Parkı da vatandaşlara hitabında, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, yüzde 70lik oy oranıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana sahip çıktıkları için Balalılara teşekkür etti.    Seçimin huzur içinde geçmesinin çok önemli olduğunu belirten Akdoğan, HDP Genel Merkezi e silahla ateş edilmesi olayını kınadıklarını ve olayın sorumluların yakalandığını anımsattı.   Bu tarz olayları lanetlediklerini ifade eden Akdoğan, şunları söyledi:   Silah provokasyon demektir. Seçim zamanlarında bu tür provokasyonlar devreye giriyor, kirli eller devreye giriyor ve bir şekilde milletin iradesini yönlendirmeye çalışıyor. Bunlara izin vermeyiz, bunları hoş da karşılamayız, kınarız, gereğini yaparız. Dün Doğuda, Güneydoğuda bizim parti otobüslerimiz saldırıya maruz kaldı, taşlandı. Adaylarımızın orada kampanya yürütmesi engellenmeye çalışılıyor. Bunların da görülmesi lazım, çifte standart olmaz, hep tek tarafı görmeyeceğiz. Oralardaki bu taşlayanların, AK Parti in kampanyasını engellemeye çalışanların kim olduğu çok açık belli. Burada organize bir çaba var. Bunların da kınanması, engellenmesi lazım.   Eski Türkiyeye dönemeyiz   Siyaset bir savaş değil, biz, birbirimizin düşmanı değiliz, bu bir rekabet diyen Akdoğan, Siyasi rekabette dostluk kazanır ve her şeyin üzerinde olan Türkiye in menfaatleridir. Nezaketlik, centilmenlik ve sağduyu içerisinde kampanya sürecinin tamamlanması gerekiyor. Kimse gerilimden medet ummasın, kimse silahtan medet ummasın, provokasyondan medet ummasın. Burada projeler konuşacak diye konuştu.   Milletin 2002de yönetime el koyduğunu vurgulayan Akdoğan, şunları kaydetti:   Krizlerle tamamen parçalanmış siyasi yönetimler, iktidarlara karşı, vesayet odaklarına karşı, 28 Şubat sürecinden sonra yaşananlara karşı, millet yönetime el koydu ve AK Partiyi iktidara getirdi. Bunları da millet tanıyor, bunların göbek adı krizdir, beceriksizliktir. Artık eski Türkiyeye dönemeyiz, bunlar eski Türkiye in aktörleridir.   Akdoğan, daha sonra, beraberindeki bazı AK Parti Ankara milletvekili adaylarıyla Avşar ve Derekışla köylerini ziyaret etti, Avşar Köyü de AK Parti mahalle teşkilatının açılışını yaptı. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024