Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2151 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2015 - 13:14

Yalçın Akdoğan: Bu yola çıktığımızda ortalıkta siz yoktunuz

Büyüt
Küçült
Yalçın Akdoğan: Bu yola çıktığımızda ortalıkta siz

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Yolun sonuna geldik açıklaması yapan HDPye sert çıktı: Arkadaş, biz bu yola çıktığımızda sen yoktun. HDP barajı geçmemişti. Çözüm Sürecini Tayyip Erdoğan başlattı, AK Parti devam ettiriyor.

AA

BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan, “Åžimdi birisi diyor ki ‘Yolun sonuna gelindi ArkadaÅŸ, biz bu yola çıktığımızda sen yoktun. HDP barajı filan geçmemiÅŸti, HDP gurubu da yoktu, sizin hiçbiriniz yoktu, biz bu yola çıktığımızda. Çözüm Sürecini Tayyip ErdoÄŸan baÅŸlattı, AK Parti devam ettiriyor” dedi.

AK Parti karşısında ‘cephe var

Gölbaşının Karagedik Köyünü ziyaret eden AkdoÄŸan, seçim sürecine giren Türkiyede AK Partinin karşısında yine bir “cephe” bulunduÄŸunu belirtti. AkdoÄŸan, “Uzun zamandır harekete geçmiÅŸ durumda bir ÅŸer cephesi var. Bunların derdi aslında Türkiyeyle” diye konuÅŸtu. HDPnin yeni aktör olarak piyasa sürüldüğünü de fade eden AkdoÄŸan, “Diyorlar ki ‘HDP barajı aÅŸarsa AK Partiyi durdururuz, Tayyip ErdoÄŸanın önünü keseriz. Bu oyunu millet bozacak” diye konuÅŸtu.

Kabesi Taksim kıblesi Nişantaşı

Eskiden GüneydoÄŸuda vatandaşını hor gören bir devlet algısı olduÄŸunu belirten BaÅŸbakan Yardımcısı AkdoÄŸan şöyle devam etti: “Åžimdi ise bölgede hizmet eden devlet ve hükumet var. Ama zulüm eden, baskı yapan, yolunu kesen, haraç alan, çocuÄŸunu daÄŸa kaldıran bir örgüt var. Devlet deÄŸiÅŸti, hükümet dev adımlar attı ama bugün Kürtlere kim zulüm ediyor? Bunlar ÅŸimdi kalktılar, düne kadar bunlara her türlü hakareti yapan, Kürt meselesinde her türlü direnci gösteren ÅŸer cephesinin taÅŸeronu olarak piyasaya atıldılar. Dediler ki ‘Åžimdi bizi kullanın, ancak biz bunları durdururuz Kabesi Taksim olan, kıblesi NiÅŸantaşı olanlardan Türkiyeye de hayır gelmez, Kürtlere de hayır gelmez.” 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024