Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1841 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2015 - 00:34

Vural: Nabza göre şerbet

Büyüt
Küçült
Vural: Nabza göre

Vural, Mecliste düzenlediği basın toplantısında yarın MHPnin 11nci Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştireceğini ve 7 Haziran seçimlerinde alternatif olacağını göstereceğini kaydetti.

Bugün Türkiyeyi, siyasi bukalemunlar, dün ak dediklerine bugün kara diyenler, milleti balık hafızalı zannedenler yönetmektedir diyen Vural, dün Cumhurbaşkan Erdoğanın Harp Akademisinde yaptığı konuşmanın siyasetin ve Cumhurbaşkanlığı makamının hangi noktaya geldiğini göstermesi bakımından ibret verici olduğunu söyledi.

Vural, Bunlara bakıldığında Cumhurbaşkanı görevini yapmıyor, ortada Başbakan yok, bakanlar Bremen mızıkacıları gibi olmuş. Böyle bir yönetim Türkiyeye umut vermiyor diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğannın dün Hepimiz aldatıldık dediğini aktaran Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yıllarca bağırsakları temizliyoruz; iyi ki bu komutanlarla savaşa girmemişiz; darbe planlarıyla önümüzü kestiler, her istediğimizi yapamadık; vesayetten kurtulduk diyen siz değil misiniz? Şimdi kandırıldık, kumpasla karşı karşıyayız diyebilmektedirler.

Aslında amaç 17-25 Aralık rüşvet, yolsuzluk çetesinin üstünü örtmek için harp akademileri gibi peygamber ocağı olan bir yeri kendi siyasetine alet etmektir. Orası siyaset yeri midir? 17-25 Aralık için TBMMde soruşturma yapıldı 58 AKPli bile bu iddiaların arkasında durdu. Maalesef Harp Akademileri kirli siyasete alet edilmiştir. TSK, rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun üstünü örtmek amacıyla kullandı.

Meydanlarda vesayeti kaldırdık diye kükrüyordun. Harp Akademilerinde süt dökmüş kedi gibisin maşallah, kuzu kuzu.

YAKINDA ÖCALAN BİZİ KANDIRDI DİYECEK

Önce Esat bizi kandırdı sonra cemaat bizi kandırdı şimdi hazırlık yapıyor, yakında Öcalan bizi kandırdı diyecek ifadelerini kullanan Vural, Her önüne gelene kanan bu iktidarı yarın kim bilir kim tarafından kandırılacaktır? diye sordu.

Vural, Baktılar bu millet kendi değerlerine, tarihine, inançlarına, kimliğine aykırı bir yönetim tarafından yönetildiğinin farkına vardı hemen bunu örtmek için sözde PKK, HDP, Ermeni konusunda çaka satmalar... 13 yıldır ne yaptınız? PKKya, Ermeni soykırım iddialarına su taşımaktan başka ne yaptınız? MHP olmasaydı Ermenistana kapıyı açıyordunuz. Ermeni soykırımını kabul etmeye hazırlanıyordunuz diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Ne Kürt sorunu dediğini anımsatan Vural, Böyle diyor ama diğer yanda Dolmabahçede mutabakat imzalıyor. Müjdeler olsun, artık AKPnin demokrasi ortağı Öcalan olmuş görüşünü öne sürdü.

İlgili HaberErdoğandan İzleme Heyeti açıklaması

Vural, Rusyanın Kırımı ilhak etmesinin karşısında Tatar Türklerinin hak ve hukukunun korunması konusunda yeterince inisiyatif kullanılmadığını savundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğanın çözüm süreci izleme kuruluyla ilgili gerek görmediğine yönelik açıklamasının sorulması üzerine Vural, Nabza göre şerbet. Akil adamları görevlendiren kimdi? dedi.

Vural, bir başka soru üzerine, milletvekillerine yönelik maddi konuların yer aldığı düzenlemeleri yanında olmayacaklarını söyledi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024