Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2393 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mayıs 2015 - 06:35

Ülkücü Japon

Büyüt
Küçült
Ülkücü

Yıldız Teknik Üniversitesindeki yüksek lisansın ardından Ortadoğu Teknik Üniversitesinde Uluslararası İlişkileri konusunda doktora yaptığını belirten Keisuke Wakizaka, 6 yıldır Türkiyede yaşadığını söyledi.

 

Kısa sürede Türk halkını çok sevdiğini ifade eden 26 yaşındaki Keisuke Wakizaka, okuduğu kitaplarla MHPyi kendine yakın bulduğunu anlattı. Çok sayıda Türk dostu bulunduğunu anımsatan Wakizaka, 7 Haziranda yapılacak seçimlerde MHPnin oylarını yükselteceğine inandığını söyledi.

Özellikle Ermeni meselesi hakkında gerçekleri haykırmada MHPnin gücü olduğuna işaret eden Keisuke Wakizaka, şöyle dedi:

JAPONYADA MHPYİ ANLATIYORUM

Türkiyeye gelmeden önce siyasi hareketlerle yakından ilgileniyordum. Buraya geldikten sonrada çok kitap okudum. Daha sonra kendime yakın gördüğüm için Milliyetçi Hareket Partisine gittim. Sık sık partinin Ankaradaki genel merkezine gidiyorum. Okuduğum kitapları aileme gösterdim. Ailem de gayet iyi karşıladı. Japonyada MHPyi anlatıyorum. MHP de biz Japonlar gibi örf ve adetlerine çok bağlı. Seçimlerde oylarını yükselteceğine inanıyorum.

 

İSTİKLAL MARŞINA EŞLİK ETTİ

Sonuç bildirgesinin okunduğu Yanıkdere Şehitliğinde bir eliyle Türk bayrağı taşıyan diğer eliyle Bozkurt işareti yaparak basın mensupları ve diğer katılımcılara poz veren Keisuke Wakizaka, halkın ilgi odağı oldu.

Okunan İstiklal marşına eşlik eden Keisuke Wakizaka, törene katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024