Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2999 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 22:15

Uğur Işılak adaylık sürecini anlattı

Büyüt
Küçült
Uğur Işılak adaylık sürecini

Ak Partinin en dikkat çeken adaylarından birisi de hiç şüphesiz, partinin seçim şarkılarını seslendiren Uğur Işılaktı. Dombranın müziği üzerine yeni sözler yazan Uğur Işılak, 7 Haziran seçimleri için de Kiziroğlu türküsünü yeniden uyarlamış, Başbakan Ahmet Davutoğlunun Bir Yiğit Adam adlı seçim şarkısını hazırlamıştı.

Uğur Işılak, Star Ana Habere adaylık sürecini anlattı. Işılak şunları söyledi:

30 Mart aday tanıtımı vardı. Ben orada Dombrayı seslendirdim. 7-8 dakikada spontane bir konuşma yaptım. O konuşmanın akabinde (o zaman Başbakan olan) Sayın Recep Tayyip Erdoğanla sohbet ettik. Ya dedi Uğur sen iyi bir hatipsin dedi. İleride düşünüyoruz dimi siyaseti dedi. Cumhurbaşkanıyla da böyle bir diyalog geçti. Teveccüh gösterdiler, siyasette de yer vermek istediler.

Sanatın kültürün, medeniyetin önemli bir harç olduğuna inanıyorum. Bu harcı Mecliste en iyi olarak kullanacak da ben olurum heralde.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024