Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2050 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mart 2015 - 13:02

Twitter: Umut Oran ile Fuat Avni arasında yazışma yok

Büyüt
Küçült
Twitter: Umut Oran ile Fuat Avni arasında yazışma

Bazı gazetelerde, Umut Oranın Twitter üzerinden doğrudan mesajlaşma yolu ile Fuatavni takma adlı kullanıcıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kızı Sümeyye Erdoğana suikast planladıklarına ilişkin haberler yer almıştı. Haberler üzerine savcılık soruşturma açmıştı.

Umut Oran, iddia edilen mesajlaşmaların gerçekten olup olmadığına ilişkin Twitter merkezine başvurdu. Twitter da kendisine 73 sayfalık döküm gönderdi. Oran, Twitterın gönderdiği belgeler içinde, Fuatavni adlı karakterle herhangi bir mesajlaşmasının bulunmadığını düzenlediği bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.

Umut Oran basın toplantısında şöyle konuştu:

Bu pislik çamur yayınlar üzerine hemen Twitterın merkezine başvurarak bana direkt mesajlarımın (DM) tamamını gönderin, bu ahlaksızlığı yapanların suratına çarpayım dedim.  İşte Twitterin merkezinden gelen resmi yanıt elimde burada:

Twitterdan bana gönderilen yanıtta 4 yıldır @UmutOranCHP adresiyle üyesi olduğum bu hesabımdan yaptığım tüm yazışmalar elimde. Toplam 73 sayfa ve içerisinde malum sanal şahsiyetle ve türevleriyle tek bir satır dahi yazışma yok, olamaz da. Çünkü Twitter hepinizin bildiği bir gerçeği yine bildirdi. Birbirini takip etmeyen hesaplar birbirlerine direkt mesaj gönderemezler. Bu dosyanın tamamını gereğini yapması için avukatıma teslim ettim. Savcının açtığı soruşturmada tek bir kanıt dahi bulamayacağından adım gibi eminim. Onlar avukatımla gereğini yaparlar





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024