Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1913 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2015 - 22:23

Türkiyenin gündeminden artık bu düşmelidir

Büyüt
Küçült
Türkiyenin gündeminden artık bu

TBMMde TBMMnin açılışının 95nci yıldönümü nedeniyle TBMM Başkanı Cemil Çiçek resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bahçeli, 3 Mayısta seçim beyannamelerini sunacaklarını söyledi.

Sözde Ermeni soykırımına yönelik son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Bahçeli, Türkiyeyi ABDnin, Avrupanın soykırım ifadesini kullanıp kullanmamasına kilitlememek lazım. Eğer konu üzerinde kaygı taşırsanız Türkiye ile uğraşmak isteyenlerin eline kendiniz koz verirsiniz. Türkiyenin gündeminden artık bu düşmelidir kim ne diyorsa desin ne yapmak istiyorsa yapsın bir onları görelim ondan sonra Türk milleti karar verir. Her sene aynı şeyleri konuşuyoruz. 24 Nisan yaklaşınca acaba Obama hangi ifadeyi kullanacak bütün aydınlarımız televizyonlarda bunu tartışıyor. Büyükelçiler geldiklerinde belki bir istişare yapacaklardır belki bir taktik geliştireceklerdir. Türkün yaşayıp yaşamadığı önemli değil, yaşayan yerde daha hassas olmak gerekir ama bunu artık Türkiye üzerinde tartışılır bir konu olarak bunlar tartışılırken Türkiyeden istedikleri bazı tavizler var bunlara Türk milleti aldırış etmemeli dedi.



Ümit KOZAN-Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA,(DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024