Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2163 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2015 - 13:55

Tuğrul Türkeş MHPden ihraç edildi

Büyüt
Küçült
Tuğrul Türkeş MHPden ihraç

MHP Merkez Disiplin Kurulu Tuğrul Türkeşin partiden kesin ihracına karar verdi. Oylama gizli oyla yapıldı. Açık tasnif uygulandı. Tuğrul Türkeşin partiden ihracı kararı oybirliğiyle alındı. Bu arada Türkeşin savunma vermediği öğrenildi.     

MHP Merkez Disiplin Kurulunun, Başbakan Yardımcısı ve MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeşin kesin ihracına karar verdiği açıklandı. Türkeşin parti üyeliğinden çıkarılması kararı hakkında MHP Basın Biriminden, yapılan yazılı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiş bulunan Yıldırım Tuğrul Türkeş hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası 05.09.2015 tarihinde (bugün) münderecatı müzakere edilmiş, yapılan müzakereler sonucunda gizli oylama-açık tasnif usulü ile oylama ve sayım yapılarak; MHP Ankara / Çankaya İlçe Teşkilatı üyesi Yıldırım Tuğrul Türkeşin Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 78/4 - (c) , (d) , (e) , (i) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden kesin çıkarma cezası ile cezalandırılmasına, oy birliği ile karar verilmiştir denildi.  

BAHÇELİ: DİSİPLİN KURULU GEREĞİYLE HER TÜRLÜ İŞLEMLE MUHATAP KILINABİLİR   

Seçim Hükümetinin Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, dün yaptığı basın toplantısında MHPden gelen eleştirilere Benim Başbakan Yardımcısı olmam nedeniyle benim partim MHP de iktidar olmuştur. Ben partimi iktidar yaptım yanıtını vermesinin ardından dün akşam saatlerinde de MHP lideri Devlet Bahçeliden zehir zemberek bir açıklama gelmişti. Bahçeli, Türkeşin gidişi MHPye oy kaybettirir mi sorusuna da Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi? demişti.  

İlgili Haber Bahçeliden Türkeşe cevap geldi

Bahçeli, Türkeşin gidişi MHPye oy kaybettirir mi? sorusuna da Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi? demişti.  





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024