Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2009 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2015 - 06:23

TSKdan tokat gibi yalanlama

Büyüt
Küçült
TSKdan tokat gibi
Politika Haberleri › TSKdan tokat gibi yalanlama haberi

Genelkurmay Başkanlığından, tıbbi bir operasyon geçiren Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özelin sağlık durumunun iyi olduğu açıklaması geldi. Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasından yapılan açıklamada, Orgeneral Özelin başarılı bir tıbbi operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Orgeneral Özelin istirahatlı olduğu dönemde Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akarın vekalet ettiği kaydedilen açıklamada, bazı basın yayın organlarında konu ile ilgili çıkan spekülatif haberlerin gerçeği yansıtmadığı özellikle vurgulandı.  TSK, böylece suni gündem oluşturup askerle hükümetin arasına yeniden açmak isteyen odaklara fırsat vermemiş olması dikkat çekti.

 

Zaman ve Tarafın kaos hamlesi boşa çıktı

Genelkurmayın tıbbi operasyonunu, hükümete karşı tavır gibi göstermeye çalışan Taraf Gazetesi sağlık durumu üzerinde şüphelere dikkat çekerken, Zaman Gazetesi ise şu satırlara yer vermişti: “Asker ve hükümetin özellikle ‘çözüm süreci konusunda birçok kez MGKda karşı karşıya geldikleri kaydediliyor. Terör örgütü PKKnın Güneydoğuda giderek güçlendiği ve halk savaşına hazırlandığına dair istihbarat raporlarını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana sunduğu ileri sürülen Özelin, Sarayın büründüğü sessizlikten rahatsız olduğu dile getiriliyor. Öte yandan Erdoğan ve hükümetin, Suriyeye bir kara operasyonu yapılması konusunda fazlaca istekli olduğu, askeri kanadın ise böyle bir maceranın Suriye bataklığına saplanmak anlamına geleceğini savunduğu öğrenildi. Yine, MİT TIRlarının durdurulmasıyla ilgili bir albayın tutuklanmasının TSK kademesinde rahatsızlığa yol açtığı kaydedildi.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024