Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2671 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2015 - 16:13

Tekin den kızdıran satılık vekiller açıklaması

Büyüt
Küçült
Tekin den kızdıran satılık vekiller
Genel Sekreteri Gürsel Tekin satılık vekillerin CHPden değil de MHP ve HPDde olacağını ima ettii.

Seçimlerden önce Türkiye in 2 gün içerisinde Suriyeye gireceğini iddia edip ardından çark eden CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin iddialarına bir yenisini ekledi. An­ka­ra­da­ki trans­fer ku­li­slerine ilişkin bir gazeteye değerlendirmelerde bulunnan Tekin AK Parti in tek başına hükümet kurmak için gereken 18 vekili transfer etmeye çalıştığını iddia etti. Tekin açıklamasında AK­P­nin 258 milletve­ki­li var. İk­ti­da­rı­nı ko­ru­yabilmek için mu­ha­la­fet­ten 18 ve­ki­lin des­te­ği ge­re­ki­yor. Trans­fer pe­şin­de­ler ifadelerini kullandı. Tekin transfer paralarının ise Katardan geleceğini ileri sürdü.

CHPDEN ÇIKMAZ MHP VE HDP GARANTİ DEĞİL

CHPde bu tür transferlerin asla olmayacağını belirten Tekin, diğer muhalefet partileri için MHP ve HDP in içinde de olacağına milyonda bir ihtimal vermek istemiyorum değerlendirmesi yaparak satılık vekillerin bu iki partide olduğunu ima etti.

SURİYE BALONU PATLAMIŞTI

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, seçimlerden önce çeşitli gazete ve televizyonlarda hükümetin savaş çıkarma planı yaptığı ve Türkiye in 2 gün içerisinde Suriyeye gireceğini iddia etmişti. Tekin, cemaatin yayın organları Samanyolu Televizyonu ile Bugün TVde iki gün boyunca aynı açıklamayı yaparak iddiasında kararlı olduğunu vurgulamıştı. Tekin iddiasında yanıldığını Kesinlikle böyle bir şeyin olmamasından dolayı kesinlikle memnuniyet duyarım. SayınDavutoğlu da bu konu hakkında olmayacağını duyurdu. Ve bu meseleden dolayı yanıldığım için de çok mutlu oldum ifadeleri ile dile getirmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024