Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2173 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2015 - 06:09

Taner Yıldız. Kitaba sevinenlere bakın hedefi anlayın

Büyüt
Küçült
Taner Yıldız. Kitaba sevinenlere bakın hedefi
Politika Haberleri › Taner Yıldız. Kitaba sevinenlere bakın hedefi anlayın haberi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Ahmet Severin yeni kitabının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdullah Gülün arasını bozmak isteyen kötü niyetli bir girişim olduğunu söyledi.
AA

Bakan Yıldız, Dünya Rüzgar Gününde Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Yönetim Kurulunu kabulünün ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün danışmanı Ahmet Severin iddialarını sorması üzerine Yıldız, kitapta Erdoğan ve Gül arasında bir ayrılık oluştuğu intibası verilmeye çalışıldığını ancak her iki ismin birbirleri ile olan samimiyetini bilen biri olarak bu iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi.

‘O gün doğru olanı yaptık

Yıldız, Severin, Bülent Arınçın istifa etmek istemesinin ardından dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gülden randevu talep ettikleri iddiasının sorulması üzerine, şunları kaydetti: “Ben, şu anki sayın başbakanımız ve sayın Ömer Çelikle beraber doğru olduğuna inandığımız böyle bir girişimimiz tabii ki oldu. Bu konuya üzülenler ve sevinenlere bir bakın. Böyle bir kitabın yayımlanmış olmasıyla beraber oluşturulmaya çalışılan tartışmalardan kimler hangi şekilde nemalanmaktadır, kimler üzülmektedir. Ben sevinenler arasında değilim. Her birimiz farklı yerlerde, farklı görevlerde danışmanlıklarda bulunduk. Danışmanlıklar, aile içi yapının dışarı vurulması anlamında tercüme edilmemesi lazım. Ben bu işi böyle anlıyorum.” 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024