Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1981 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Ağustos 2015 - 12:23

Taner Yıldız: Benim amacım şehit olmaktır

Büyüt
Küçült
Taner Yıldız: Benim amacım şehit

Enerji Bakanı Yıldız, oğlunun askerliğini bedelli olarak yaptığına ilişkin haberleri kesin bir dille reddederken, şehitlik kavramı ile de ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Bakan Yıldız, bölgede meydana gelen olayları değerlendirirken, Terör olaylarını enerji sektörüyle alakalı, Kürt kardeşlerimizin aldığı hizmeti ciddi olarak aksattı. Boru hattı 22 kez son 7 yılda bombalandı PKK tarafından. 500 milyon doların daha üzerinde bir bilanço oluştu dedi.

BEDELLİ İDDİALARI İFTİRA

Yıldız, İnsanın iç muhasebesi, Allahla arasındaki bir konudur. Benim amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır. Bunu açıkça söylüyorum. Dinim milletim vatanım için... dedi. Bakan Yıldız, oğluna yönelik bedeli askerlik iddiaları ile ilgili Bedelli iddiaları tamamen iftira. Okulları yeni bitti, askerlik yapmadılar. Zamanı gelince yapacaklar dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024