Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2506 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mart 2015 - 06:20

Sümeyye Erdoğan: Terörü sömürmek terörden daha şeytani

Büyüt
Küçült
Sümeyye Erdoğan: Terörü sömürmek terörden daha
Politika Haberleri › Sümeyye Erdoğan: Terörü sömürmek terörden daha şeytani haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kızı Sümeyye Erdoğan, Katar Vakfının üyesi Reach Out to Asianın (ROTA), Empower adı altında başkent Dohadaki Hamad bin Khalifa Üniversitesinde düzenlenen ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Saninin kız kardeşi ve ROTA Başkanı Şeyha Maysa, Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, Genel Başkan Yardımcısı Serra Diptaşın da katıldığı gençlik konferansında konuşma yaptı.

Erdoğan şu mesajları verdi: “Kamu algısını şekillendirmeye ve oynatmaya gelince, asıl profesyonel olan Batı dünyası. Medya, yayıncılık, yüksek eğitimdeki en büyük ve karizmatik isimler ideoloji, birkaç elit grup ve kurumun finansal çıkarı tarafından kontrol ediliyor. Bu çevrelerde paranın sözü geçiyor. Bu yüzden ana akımla yetinmemelisiniz. Terörizm bugün dünyamızın en ölümcül ve dehşet verici gerçeği, aynı zamanda dünyanın en çok sömürülen aracı. Terör şeytani ancak onu sömürenler de aynı şekilde şeytani. Bir inancın tüm inananlarını ‘terörist diye etiketlemek de başka bir terörizm biçimi” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024