Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 12615 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2015 - 06:29

Sümeyye Erdoğan: Gençlerimize mesai harcayalım

Büyüt
Küçült
Sümeyye Erdoğan: Gençlerimize mesai
Politika Haberleri › Sümeyye Erdoğan: Gençlerimize mesai harcayalım haberi Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 41. şubesini Sümeyye Erdoğanında katılımıyla Elazığda açtı.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet şubenin açılış konuşmasında, vakıflarının 41. şubesini Elazığda açmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek şunları söyledi: ‘Çıktığımız bu yolda gençlerimizin dertleriyle dertlenerek, onların her türlü maddi manevi gelişimine katkı sağlayarak, onları alanında uzman, donanımlı kendini geliştiren, kendi kültür ve medeniyetine sahip çıkan inançlı gençler olarak yetiştirmek en büyük arzumuzdur. Kadın ve Demokrasi Derneği Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan ise Türkiyenin genç nüfusu üzerinde bazen yeterince mesai harcanmadığını söyledi. Bu anlamda TÜGVAnın önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirten Erdoğan, “Bu, ülkemizin geleceği için çok kıymetlidir. Bu kıymetin farkında olup, bu ve bu gibi kuruluşlara, vakıflara ve çalışmalara destek verenlere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

ERDOĞANIN KIZLARI 28 ŞUBAT DAVASINA MÜDAHİL

28 Şubat davasına bakan Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğanın kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrakın katılma taleplerini kabul etti. Eski Başbakan Tansu Çillerin ise “tanık” olarak mahkeme huzurunda dinlenmesine karar verildi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024