Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2335 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2015 - 05:50

Silivri Cezaevinde en yüksek oy HDPnin

Büyüt
Küçült
Silivri Cezaevinde en yüksek oy
Politika Haberleri › Silivri Cezaevinde en yüksek oy HDPnin haberi

Milletvekili genel seçimlerinde yüzde 10 barajını aşan HDPnin oy rekoru kırdığı seçim noktalarından biri de Silivri Cezaevi oldu.

Haber Merkezi

ÇoÄŸunlukla Paralel örgüt tutukluların kaldığı cezaevinde AK Partiye yüzde 14, CHPye ise yüzde 10 oy çıktı. ÇoÄŸunlukla  Paralel Yapı tutuklularının kaldığı cezaevinde kurulan seçim sandıklarının sonuçları ortaya çıktı. Ä°lçe Seçim Kurulu verilerine göre, Silivri Cezaevinde toplam 2 bin 762 oy kullanıldı. Bunlardan 186sı da geçersiz sayıldı.

1719 oy alan HDP Silivri Cezaevinde yüzde 62 oy oranına ulaşırken, AK Parti 407 oyla yüzde 14, CHP de 284 oyla yüzde 10 oy aldı. MHPye 182, Saadet Partisine ise 32 oy çıktı. Silivri Cezaevinde Ä°stanbul 3. bölgeden bağımsız milletvekili adayı olan Hakan Şükür 90 oy aldı. DoÄŸu Perinçekin genel baÅŸkanlığını yaptığı Vatan Partisine 1, Emine Ãœlker Tarhanın genel baÅŸkanlığını yaptığı Anadolu Partisine de 1 oy çıktı. DiÄŸer bağımsızlar ise 20 oy aldı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024