Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2837 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Åžubat 2015 - 14:15

Silah bırakmaya MHPden ilk tepki

Büyüt
Küçült
Silah bırakmaya MHPden ilk
Öcalanın PKKya silah bırakın çağrısına MHPden çok sert tepki geldi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile HDP Heyeti, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisindeki görüşme sonrası ortak açıklama yaptı. İşte çözüm süreci ile ilgili önemli açıklamaların yapıldığı ve HDPli Sırrı Süreyya Önderin PKKyı silah bırakma için kongre toplamaya çağırıyoruz dediği o görüşmeye ilk tepkiler.

BU VATANA Ä°HANET BELGESÄ°DÄ°R

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, bunun silah bırakma çağrısı değil; AK Parti in cumhuriyeti, vatanı, milleti PKKya peşkeş çekme anlaşması olduğunu söyledi. Bu vatana ihanet belgesidir dedi. Vural şöyle konuştu:

İMZAYI ATAN ERDOĞAN İLE ÖCALAN MI?

/PKKya çağrı: Silah bırakmak için toplanın

Silah bırakma değil PKKya teslimiyet anlaşmasıdır. Yapılan açıklamada utanmadan vatan, millet, cumhuriyet tanımlarının yeniden yapılacağı söyleniyor. Bu ihanetin belgesidir. Bunun arkasında yatan PKK ın silahla yapamadığını AK Parti silah bırakma kılıfıyla millete hazmettirmeye çalışmaktadır. Kiminle imzalanmıştır? İmzayı atan Erdoğan ile Öcalan mıdır?

ÖCALANA AF, ÖZERKLİK DEMEK

/Demirtaş: Barış sürecinde kritik bir eşik aşıldı

PKKya paralel KCK devleti oluşturmak, Öcalana, PKKya af , özerklik sözü verildiği anlaşılmaktadır. Milletin adını, kimliğini, vatan, cumhuriyet, millet kavramlarını değiştirme vardır. AK Parti, PKK ın, Öcalanın çözüm modelini kabul etmiştir. Bu ihanetin belgesidir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024