Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 632 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2023 - 03:32

Sevinç, Kılıçdaroğlu’nun çekilmesini engelleyen kişiyi açıkladı

Büyüt
Küçült
Sevinç, Kılıçdaroğlu’nun çekilmesini engelleyen kişiyi
Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100'de yayınlanan Doğru Yorum programına konuk oldu. Sevinç, CHP 38. Olağan Kurultayı ile ilgili çok önemli bir kulis bilgisi paylaştı.

Åžaban Sevinç'in açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸöyle:

"Ekrem Bey, KılıçdaroÄŸlu’nun çekilmesini tavsiye etti. ‘Efendim çekilirseniz sizi de Onursal Genel BaÅŸkan ilan ederiz’ diye kendisine bir tavsiyede bulundu. Çünkü 2. turda Sayın KılıçdaroÄŸlu’nun kazanmasının mümkün olmadığı ortaya çıkmıştı. Kemal Bey bunu kabul etti ve çekilme kararını yakın arkadaÅŸlarına iletti.

KılıçdaroÄŸlu çekilmekten vazgeçti

Ancak danışmanı olarak bilinen Ä°mambakır ÜküÅŸ Sayın KılıçdaroÄŸlu’nun kolunu tutarak ‘Sakın çekilmeyin, biz izin vermiyoruz’ demiÅŸ. Onun ardından Gamze AkkuÅŸ Ä°lgezdi ve Neslihan HancıoÄŸlu’da duygusal bir ÅŸekilde aÄŸlamışlar ve ‘Çekilmeyin, vuruÅŸa vuruÅŸa kaybedelim’ demiÅŸler, bunun üzerine Kemal Bey fikrini deÄŸiÅŸtirmiÅŸ."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024