Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2262 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2015 - 10:17

Selahattin Demirtaş: Bana da güvenmeyin

Büyüt
Küçült
Selahattin Demirtaş: Bana da

FOX TV ekranlarında Fatih Portakal moderatörülüğünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, biz izleyicinin Aslında kendisini çok beğeniyorum. Çok da dikkatle takip ediyorum ama yine de bir tarafım güvenmiyor. Çünkü Öcalan soyadının geçtiği bir adayları var. ifadeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci İsmail Kçükkaya da PKK ile bağlantı gerçekten önemli bir konu diyerek PKK ve HDP arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

Selahattin Demirtaş, bu ifadeler üzerine şunları söyledi:

 

Bir lider gelecek bizi kurtaracak düşüncesi bitsin artık. Bizi ilkeler kurtarır.

Ben ve eş başkanımız Figen hanım Türkiyenin her tarafına gitmeye çalışıyoruz. Doğru anlatmaya çalışıyoruz, 550 adayımız bunu anlatmaya çalışıyor. Şu hissiyattan kurtulsun herkes artık, Biri gelecek bizi kurtaracak ama kimdir bu bilemiyoruz Güvenmeyin ya, bana da güvenmeyin. İlkelere güvenin ilkelere. İlkeler kalıcı hale gelmeden biz de aldatabiliriz insanları. İnsanlık halidir, biz de yanlış yapabiliriz.

PKK BİR GERÇEKTİR VE BEN DE KÜRDÜM

Evet, PKK bir gerçektir ve ben de Kürdüm. Ve ben de Kürt hareketinden geliyoruz. Fakat bu bir dezavantaj olmak yerine avantajdır. Benim partim PKK üzerinde bir etkiye sahipse bu bir avantajdır dezavantaj değil. Ben bunları konuşsam zaten beni başka partilerin başına getirmezler. Bu partideyim diye bunları söyleyebiliyorum. Beni var eden HDPdir. Bana bunları söyleten HDPdir. Bizim başarımız silahların devre dışı kalmasını kolaylaştırır. Bizim başarımız Türkiyede barışı kolaylaştırır





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024