Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 676 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2023 - 06:58

Seçim Hezimeti Sonrası Büyük Kavga

Büyüt
Küçült
Seçim Hezimeti Sonrası Büyük
Muhalif gazeteci Levent Gültekin ve CHP'li Eren Erdem, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini büyük bir farkla kaybetmesinin ardından birbirlerine girdi.

Muhalif gazeteci Levent Gültekin ile CHP'li Eren Erdem arasında Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinden başlayan sert tartışma seçim gecesi daha da arttı.

Erdem'in Kılıçdaroğlu'nun kazanmaması için uğraşanlardan biri olarak itham etti Gültekin yanıt olarak "Kılıçdaroğlu’na kurdukları tuzağın deşifre olmaması için bana saldırıyor" dedi.

"BU SEREFSİZLERİ UNUTMAYIN"

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından Eren Erdem Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Eğer bu seçimi kaybedersek, 14 Mayıs'tan hemen sonra “Kılıçdaroğlu devletin ajanı” açıklaması yapıp ilk tur katılımın ikinci tura gerçekleşmemesi adına mücadele eden Levent Gültekin gibilerin büyük emeği olacak. Makas çok dar! Bu şerefsizleri unutmayın! Unutturmayın! SANDIKLARA DİKKAT!" dedi.

"MÜPTEZEL EREN ERDEM"

Bu paylaşımının ardından sosyal medyadan yanıt veren Gültekin ise "Müptezel Eren Erdem dahil olduğu çeteyle Kemal Kılıçdaroğlu’na kurdukları tuzağın deşifre olmaması için bana saldırıyor. Senin biraz utanman olsa sokağa çıkamazsın" ifadelerini kullandı.

Gültekin daha önce CHP içindeki bazı isimlerin, yoğun bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'na aday olması yönünde baskı yaptığını' iddia etmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024