Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2031 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 05:44

Sarıgülden CHPye sert sıra isyanı

Büyüt
Küçült
Sarıgülden CHPye sert sıra
Politika Haberleri › Sarıgülden CHPye sert sıra isyanı haberi

CHPdeki önseçimde 5inci sırada çıkan Mustafa Sarıgül, genel merkez çevrelerinde ön sırada çıkmaması için kampanya yürütüldüğünü savundu.

Al Jazeeraye konuÅŸan Sarıgül, CHPnin son Ä°stanbul büyükÅŸehir adayına karşı CHP içerisinde, özellikle genel merkez çevrelerinde ‘Sarıgül önseçimde önlerde çıkmasın diye bir kampanya yürütüldüğünü söyledi. Sarıgül “Bunu yurttaÅŸlarımın takdirine bırakıyorum” diye konuÅŸtu.

Ön seçimde beÅŸinci sırada çıkan Mustafa Sarıgül, listelerin arasına genel merkezden kontenjan adayları atanması nedeniyle seçim listesinde 9. sıraya düştü. Bu duruma da itiraz eden Sarıgül “Ben 9. sırayı kabul etmiyorum. Ben 5. sıradayım. Kontenjana fazla sevgi göstermiyorum. Ä°stanbuldaki kontenjanlar çok fazla. Kontenjana da, sisteme de muhalifliÄŸim söz konusu” ifadelerini kulandı. 2011 seçimlerinde CHP, Mustafa Sarıgülün aday olduÄŸu Ä°stanbul 2. bölgede 9 milletvekili çıkarmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024