Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1015 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2023 - 07:02

Sakıkt an Kılıçdaroğlu na AÇIKLA Çağrısı

Büyüt
Küçült
Sakıkt an Kılıçdaroğlu na AÇIKLA
HDP li Sırrı Sakık ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu na kapalı kapılar ardında söylenenlerin kamuoyunda bunların deklare edilmesi gerekir -çağrısı gündem oldu. Açıklamalara tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kılıçdaroğlu gömüldüğü sessizlikten çıkarak milleti aydınlatmakla yükümlüdür. dedi.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala siyaset gündeminde hareketlilik sürüyor.

HDP li Sırrı Sakık ın son dönemde sözleri tepkilere yol açarken son olarak paylaşılan bir videoda kullandığı ifadeler yine eleştirilere yol açtı.

Herkese özgürlük

Söz konusu videoda Sırrı Sakık, Kılıçdaroğlu 'nun da Türkiye toplumuna çıkıp açık net olarak önümüzdeki dönem ne yapacağını kamuoyuyla paylaşmalıdır. Yani kapalı kapılar ardında söylenenlerin kamuoyunda bunların deklare edilmesi gerekir. Biz, önümüzdeki dönem bir genel affı masaya yatıracağız. Herkese özgürlük. Öcalan dahil olmak üzere. Herkese özgürlük. Ve geri dönüş başlamalıdır. Cezaevinden, sürgünde, nerede olursa hayatın her alanında. İktidarı paylaşıyorlar, cumhurbaşkanı yardımcılıklarını, bakanlıkları, hatta milletvekilliklerini... Ama bunu kimin sayesinde yapacaksınız? HDP  ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ dan tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından Sakık ın söz konusu videosunu işaret ederek bir paylaşım yaptı. Dağ, paylaşımında  Sırrı Sakık ın ikrar ettiği bu talepler karşısında CHP artık sobe olmuştur, kaçacak yeri kalmamıştır. Söylenenler karşısında Kemal Kılıçdaroğlu gömüldüğü sessizlikten çıkarak milleti aydınlatmakla yükümlüdür.  dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024