Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2085 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2015 - 05:37

Sabri Uzun: En çok paralelci TSKda var

Büyüt
Küçült
Sabri Uzun: En çok paralelci TSKda
Politika Haberleri › Sabri Uzun: En çok paralelci TSKda var haberi

 

Eski Emniyet Ä°stihbarat Dairesi BaÅŸkanı Sabri Uzun, Paralel Yapının en çok örgütlendiÄŸi yerin Türk Silahlı Kuvvetleri olduÄŸuna dikkat çekerek, “bu mantıkla Türk Silahlı Kuvvetlerinin Paralel örgütle baÅŸ edebileceÄŸini düşünmüyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerini çok önemsiyorum ama bu mantıkla olmaz” dedi.

Kurumsal mücadele şart

Paralel Yapının, legal maske altında illegal faaliyetler yürüttüğüne dikkat çeken Uzun, sözlerini şöyle tamamladı:  “Åžu anda devlette görevde olan ve bunlarla mücadele edecek adamlar kararsızlar. Çünkü  devlet mücadelede kurumsallaÅŸmazsa, bunlarla mücadeleyi kurumsal yapı üzerinde oturtmazsa, mücadeleyi yapacak adamlar korkarlar. ‘Selam Tevhid Örgütü diye düzmece bir örgüt çıkarmışlardı. BaÅŸarsalardı o örgütle devleti tamamen ele geçirme aÅŸaması tamamlanmış olacaktı ama olmadı. Sol örgütler aldıkları vergilere ‘kamulaÅŸtırma diyorlar, bunlar da aldıkları vergiye ‘himmet diyorlar. Arada hiç fark yok”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024