Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2189 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2015 - 05:51

Recep Konuk: AK Partinin önünü kesmek istediler

Büyüt
Küçült
Recep Konuk: AK Partinin önünü kesmek
Politika Haberleri › Recep Konuk: AK Partinin önünü kesmek istediler haberi

Karamanda, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Partiden milletvekili seçilen Recep Konuk ve Recep Şeker mazbatasını aldı.

AA

Karaman Adliyesine giderek Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Kadir Geziciden mazbatalarını alan Konuk ve Şeker, AK Parti İl Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Konuk, burada yaptığı konuşmada, partisinin oyunu korumada Karamanın birinci sıraya yerleştiğini söyledi.

13 yıla rağmen birinci parti

Milletin AK Partiden çok beklentisinin olduğunu vurgulayan Konuk, “Ülkemiz adına çok farklı beklentiler var. Türkiyede kaos bekleniyor. Ülkede başka şeyler bekleniyordu. Bu millet üzerine düşeni yaptı, seçim sınavını da geçti” diye konuştu. AK Partinin her seçimden birinci parti olarak çıktığını ifade eden Konuk, şunları kaydetti: “Parti olarak çok istenilen bir sonucu alamadık ama uzun süre iktidarda kalmanın kesinlikle zorlukları vardır. Onun yıpranmayla ilgili mutlaka sonuçları olur. AK Partinin 13 yıla rağmen birinci parti çıkmasının da çok büyük bir başarı olduğunu tekrar insanlar gündemlerine aldılar. ‘AK Parti giderse gitsine rağmen alınmıştır bu birincilik. Sadece iktidar olmak için değil, AK Partinin önünü kesmek için projeler yaptılar. Yüzde 41 düşük bir rakam değil. Biz bundan sonuç çıkaracağız. Nerede eksik yaptık onları düzelteceğiz.” 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024