Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2165 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mart 2015 - 08:38

Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Sürpriz değil, Gülenin dünyası karanlık

Büyüt
Küçült
Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Sürpriz değil, Gülenin dünyası
Politika Haberleri › Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Sürpriz değil, Gülenin dünyası karanlık haberi

Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Fethullah Gülenin mason olduğu iddiasının sürpriz olmadığını ve Gülenin dünyasının son derece karanlık olduğunu söyledi.

Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Fethullah Gülenin mason olduğu iddiasının sürpriz olmadığını ve Gülenin dünyasının son derece karanlık olduğunu söyledi.

Her türlü ilişkiye girebilir

Fethullah Güleni “Her türlü yapı ve her türlü ilişkiye girebilecek biri” olarak tanımlayan Öztürk, teksir yemininin tıpkı namaz için abdest gibi masonluğun ön şartlarından biri olduğunu ifade etti. A Habere konuşan Öztürk, cemaat ile masonluğun birbirine benzeyen birçok yönü olduğuna dikkat çekti.

Hareket tarzı dini değil

“Bu topraklarda geniş bir alan kurmak istiyorsanız bunu din üzerinden yaparsınız” ifadesini kullanan Prof. Dr. Öztürk, “Gülenin hareket tarzı bir dini ekol ya da harekete benzemez. Cemaat büyük şehre yeni gelen insanların çaresizliğini iyi kullanıyor” diye konuştu.

Devlet teyakkuzda olmalı

 İnsanların artık cemaate güvenmediğinin altını çizen Öztürk,”Halk katında cemaat yüzde 95 bitti, güvenilirliği kalmadı. Dik durma görüntüsü vermeye çalışıyor ama belini doğrultamaz. Cemaate operasyonlara ara verilmemesi ve devletin teyakkuzda olması lazım” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024