Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2226 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2015 - 14:49

PKK hayatı durdurmaya çalışıyor

Büyüt
Küçült
PKK hayatı durdurmaya

Siirt Havalimanına ait VOR istasyonunu PKKlı teröristler tarafından yakıldı.

Gökçebağ Beldesi yakınlarındaki VOR istasyonunu basan teröristler, güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdi. Bu sırada kaçan bir güvenlik görevlisi, arkasından ateş açılmasına rağmen kurtularak bölgeden uzaklaştı. Güvenlik görevlilerinin cep telefonlarını da toplayan teröristler, uçakların hava trafiğini yöneten VOR istasyonunu ateşe verdi. Teröristlerin elinden kurtulan güvenlik görevlisinin haber vermesiyle, bölgeye çok sayıda asker sevkedildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Yük trenine bombalı saldırı

PKKlı teröristler Tatvan-Elazığ seferini yapan yük trenine de bombalı saldırı düzenledi. Muş-Kurt istasyonu ile Bingöl-Kale istasyonu arasında düzenlenen bombalı saldırıda 6 vagon zarar gördü.

Trende bulunan 7 personelin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. PKKlılar Diyarbakırın Bismil ilçesinde de durdurdukları 3 TIRı benzin dökerek ateşe verdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024