Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2404 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2015 - 15:07

Partilerini bırakıp başka partiden aday oldular

Büyüt
Küçült
Partilerini bırakıp başka partiden aday

POSTA.COM.TR

7 Haziran seçimleri öncesi aday adaylarının parti tercihleri şaşırtmaya devam ediyor. Siyaset yaptığı partilerden ayrılan isimler daha sonra farklı partilerden aday adaylığı başvurusu yapmaya başladı. İşte o isimler:

DENGİR MİR MEHMET FIRAT

İlk olarak AK Parti kurucuları arasında da yer alan eski Ak Parti milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, HDPden aday adaylığı başvurucu yapmıştı. Fırat, Eğer bu seçimde emanet oy diye bir şey varsa bu oylar HDPye verilmeli demişti.

CHPLİ MESUT DEĞER AK PARTİDEN ADAY

Daha sonra ise CHP Diyarbakır milletvekilliği yapmış olan Mesut Değerin parti tercihi şaşkınlık yarattı.  CHPde, Diyarbakır Milletvekilliği, Genel Sekreter ve Genel Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaşamayınca 11 yıl siyaset yaptığı partiden ayrılan Mesut Değer,  Ak Partiden Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHPLİ CELAL DOĞAN HDPDEN ADAY

AK Parti kurucusu Dengir Mir Mehmet Fırattan sonra uzun yıllar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan CHPli Celal Doğan da HDPden aday oluyor. Radikale konuşan Doğan, HDPden teklif geldi. Gelen teklifi değerlendirip kabul ettim dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024