Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2433 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Eylül 2015 - 15:14

Ortak akıl ilk zamanlar kadar devrede değil

Büyüt
Küçült
Ortak akıl ilk zamanlar kadar devrede

AK Parti kongresinin düzenlendiği salonda CNN Türke konuşan parti sözcüsü Beşir Atalay, Bülent Arınçın AK Partinin kuruluşundaki biz ruhunun bene dönüştüğü yönündeki sözlerini değerlendirdi.

Arınçın AK Partinin kuruluş dönemlerine atıfta bulunarak O zaman bizdik, şimdi üzülüyorum ki bene döndü sözlerinin hatırlatılması üzerine Atalay, siyasi partilerin yarış yeri olduğunu söyledi.

Atalay, Bülent Beyin ifadelerini tartışmak istemem. Bülent Bey benim kardeş gibi çok ileri bir arkadaşım. Beraber okuduk, beraber dernekler kurduk. Hiç kopmadık. Sonra kader siyasette bir araya getirdi. Bülent Bey benim için bir değerdir. Söyledikleri şey yapmak istemem ama tarihin akışı içinde bunları bütün siyasi partiler içinde gerçkeçi bakarak normal karşılamak lazım dedi.

Bizden bana kayış filan çok abartılı bir şey değildir diyen Atalay,  şunları söyledi:

Siyasi partiler bir yarış yeridir. Hangi idealizm olursa olsun, milletvekilleri olsun, milletvekili adayları olsun müthiş bir rekabet vardır. Herkes bir ben kavgasındadır. Yahut yukarılarda da bu olur. Benim kendi tespitim, bu samimi bir şey yani, partimizin analizinden öte... Siyaset kadar benleri körükleyen başka bir alan yoktur. Siyaset kadar benleri körükleyen bir şey yoktur. Akademik alanda bürokraside bu kadar yoktur. Ama siyaset beni öne çıkarır. Ortak akıl, benim tespitim, ilk zamanlar kadar devrede değil.

CNNTürk






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024