Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1681 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2015 - 19:20

Örgütün kreş yalanı belgelendi

Büyüt
Küçült
Örgütün kreş yalanı
Politika Haberleri › Örgütün kreş yalanı belgelendi haberi Zonguldakta, Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında kent merkeziyle bazı ilçelerdeki kreş, okul ve dershanelerde yapılan arama sırasında öğrencilerin korktuğuna yönelik iddiaları İl Emniyet Müdürlüğü operasyon görüntüsünü de paylaşarak yalanladı.

Yaklaşık 1,5 dakikalık görüntüde, 7 Ağustos Cuma  günü Ereğlideki kreşe giden güvenlik güçlerinin arama kararıyla ilgili görevli  kadına bilgi vermesi, kadının da binada öğrencinin olmadığını söylemesi de yer aldı.

Asılsız haberlere itibar edilmesin

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, mahkeme kararı doğrultusunda yapıya bağlı üç  ayrı şirket çatısı altında faaliyet yürüten eğitim kurumlarında arama ve el koyma  işlemi yapıldığı vurgulandı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Gerek adli arama sırasında gerekse sonrasında, bir kısım medya organlarında bazı maksadını aşan haber ve videolar yayınlandığı görülmüştür. Kurumumuzu yıpratarak adli soruşturmayı etki altına almaya yönelik olduğunu değerlendirdiğimiz bu yayınlar içerik itibarıyla sonradan kurgulanmış olup, halkımızın zihninde farklı algılar oluşturmaya yönelik böylesi asılsız haberlere itibar edilmemelidir.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024