Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2048 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2015 - 06:23

ODTÜde başörtülü öğrencilere bıçaklı saldırı

Büyüt
Küçült
ODTÜde başörtülü öğrencilere bıçaklı

ODTÜ yerleşkesindeki camide önceki akşam düzenlenen bir etkinliğe katılmak isteyen başörtülü öğrenciler, karşıt görüşlü öğrencilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

AA

Biri yabancı uyruklu 3 öğrenci darbedildi. Siyer Vakfı Başkanı Muhammed Emin Yıldırım, ODTÜ Meclis Topluluğunun davetlisi olarak yerleşke içindeki camide gerçekleştirilen bir etkinliğe katıldı. Bazı öğrencilerin etkinliğe katılması, karşıt görüşlü öğrenciler tarafından engellenmek istendi. Küçük gruplar halinde cami etrafından dolaşan kişiler, etkinliğe katılmak isteyen ve arasında başörtülü kızların da bulunduğu öğrencileri bıçaklarla kovaladı.

Saldırganlar maskeli

Etkinliğin ardından yurtlarda kalanlar için gönderilen servis araçlarına binen öğrenciler, A4 kapısı yakınlarında tekrar söz konusu grupların saldırısına uğradı. Buradaki olaylarda biri yabancı uyruklu 3 öğrenci, bıçaklı ve maskeli kişilerce darbedildi. Darbedilen yabancı uyruklu öğrenci güvenlik görevlilerine sığındı. Üniversite yönetiminin haber vermesi üzerine yerleşkeye gelen çevik kuvvet ekipleri, saldırıda bulunan gruplara müdahale etti. Bu arada ÇADda su kuyusu açılması için düzenlenen yardım standına da saldıran karşıt görüşlü öğrenciler, buradaki başörtülü öğrencileri de darbederek standı kaldırdı.

Aynı öğrenciye 2. darp

Yabancı uyruklu öğrenci, dün de yerleşke içinde bazı grupların saldırısına uğrayarak darbedildi. Darbedilen 3 öğrenci önce darp raporu aldı ardından 10 Nisan Polis Merkezine giderek ifade verdi. Öğrenciler ifadelerinde “can güvenliklerinin bulunmadığını söyledi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024