Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2223 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 11:07

O liste sızdı! İşte HDPnin adayları

Büyüt
Küçült
O liste sızdı! İşte HDPnin

Siyasi partilerin 7 Haziran genel seçimler için milletvekilleri belirlemesi için son kulisler yapılıyor. YSKya 7 Nisanda teslim edilecek aday listelerinden bazıları basına sızmaya başladı.

Kesin olmayan bilgilere göre HDPnin belirlediği adayların bir kısmı şöyle:   - İstanbul için Selahattin Demirtaş, Levent Tüzel, Garo Pavlan, Turgut Öker ve Pervin Buldan.   -Dersim için Edibe Şahin ve Alican Ünlü .   -Diyarbakır için Mardin Artuklu Üniversitesi rektörü Kadri Yıldırım ve Leyla Zana.   -Mardin için Prof. Mithat Sancar.   - Ankara için Sırrı Süreyya Önder, Aydın Çubukçu ve Mahmut Memduh Uyan.   -Kars için Ayhan Bilgen,   -Mersin için Rıdvan Turan,   -İzmir için Ertuğrul Kürkçü,   -Urfa için Osman Baydemir ve İbrahim Ayhan,   -Şırnak için Faysal Sarıyıldız,   -Bingöl için İdris Baluken   -Antep için Celal Doğan.   (Radikal)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024