Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1706 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Temmuz 2015 - 14:57

Müezzinoğlundan erken seçim mesajı

Büyüt
Küçült
Müezzinoğlundan erken seçim

Tekirdağda iftar yemeğine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu seçimin ardından koalisyona yönelik partilerin tutarsız olduklarını öne sürüp milletin de bunu gördüğünü savundu.

Diğer partileri ülke sorunlarıyla ilgili proje hazırlamamak ve akşam farklı sabah farklı konuşmakla suçlayan Müezzinoğlu şöyle konuştu:

Milletimizde bu beş haftada bunu gördü, baktı ki bunlardan bir cacık olmaz ve yeniden şimdi milletimiz diyor ki Herhalde yeniden erken seçim olsa benim için daha iyi olacak. Bizi gören vatandaşlarımız diyor ki Şu partiye oy verdim ama yanlış yapmışım, şu partiye oy verdim ama yanlış yapmışım, sıkıntıyı hissetmeye başladım. Ama biz 7 Haziran akşamı milletin verdiği mesajı samimiyetle analiz ediyoruz.

HESAP SORACAKSANIZ YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Ülkeyi Yunanistanın düştüğü duruma düşürmeyeceklerini söyleyen Müezzinoğlu, CHP ve MHPye de seslendi: Şimdi bütün buna rağmen biz diyoruz ki, Ey CHP, milleti merkeze alıyorsan, milletin istikrarını merkeze alıyorsan, 78 milyon ülke insanının yarınlarını bugünden daha iyi yapma derdin varsa gel oturalım. Ey MHP, 78 milyon ülke insanının yarınlarının bugünden daha iyi olması için varsa projen gel oturalım. Bu ülkenin yarınlara daha güçlü milletçe, birlik ve beraberlik içinde yürümesini istiyorsan ay yıldızlı bayrağın daha güçlü dalgalanmasını istiyorsan gel paylaşarak büyütelim.

Müezzinoğlu, sözlerine kimseden hesap sormaya izin vermeyeceklerinin altını çizerek, Ama Ben ekonomi ne olursa olsun, istikrar ne olursa olsun, ülkenin sorunları ne olursa olsun, benim dediğim dediktir, filanla kavga edeceğim, filan yerden hesap soracağım, ondan sonra şu çıkar çevrelerine benim sözüm var diyerek milleti değil de belirli çıkar odaklarının güç odaklarının hizmetinde olacaksanız yolunuz açık olsun diye devam etti.

DHA

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024