Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1849 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2015 - 11:32

Muammer Güler: Felç geçirmedim

Büyüt
Küçült
Muammer Güler: Felç

Hürriyete konuşan Muammer Güler, Sağlığım çok yerinde. Bir haftadır Mardindeyim ve seçim çalışması yapıyorum. Birazdan da Kızıltepeye geçeceğim. Nereden çıkıyor bu söylentiler? Birileri ismim üzerinden spekülasyonları sürdürmeye çalışıyor dedi.

ARKASINDAKİ NİYETLERİ BİLİYORUM


Kısmi felç geçirmişim. Televizyondan öğrendim diyen Güler, Bir internet sitesinde saçma sapan bu haber çıkmış. Nereden çıkıyor, insanların sağlığı üzerinden böyle şeyler yapılır mı? Benim çocuklarım var, akrabalarım var. İnsan sağlığı üzerinden olmayan birşey çıkarılır mı? Hangi amaçla yapılıyor? Aslında bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Arkasındaki niyetleri bilmiyor değilim. İsmimiz üzerinden spekülasyonlar sürdürülmeye yönelik bu söylentiler. Çoluğumuz çocuğumuz, akrabalarımız telaşa kapılıp aradılar. 7 gündür Mardinde seçim çalışmalarına katılıyorum. Birazdan da Kızıltepeye geçeceğim diye konuştu.

AYSEL ALP / HÜRRİYET





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024