Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2085 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mayıs 2015 - 07:06

Miraç Kandilinde Kudüse ziyaret

Büyüt
Küçült
Miraç Kandilinde Kudüse
Politika Haberleri › Miraç Kandilinde Kudüse ziyaret haberi

Miraç Kandili öncesinde Kudüse anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Prof. Dr. Mehmet Görmezin, Cuma namazını Mescid-i Aksada kıldıktan sonra Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile görüşmesi de bekleniyor.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, bugün gece idrak edilecek Miraç Kandili dolayısıyla Kudüse anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Filistin Din İşleri ve Evkaf Bakanı Şeyh Yusuf Edaisin resmi daveti üzerine dün Filistine giden Görmez, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının Kudüste düzenlediği iftar programına da katıldı. Görmez, ziyaretinin ikinci gününde Kudüs dini temsilcileriyle buluşmasının ardından Cuma namazını Mescid-i Aksada kılacak.

Abbas ile görüşecek

Miraç Kandilini Kudüste idrak edecek Görmez, el-Halil kentine geçerek çeşitli sosyal programlara katılacak. Burada Müslümanlarla bir araya gelecek olan Görmez, Filistin Din İşleri Ve Evkaf Bakanı ile gerçekleştireceği ikili görüşmenin ardından Beytullahime hareket edecek. Doğu Kudüse de geçecek olan Görmezin Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile de görüşmesi bekleniyor. Görmez Miraç Kandili mesajında şu görüşlere yer verdi: “Eşref-i mahlukat olmanın bilinciyle daha ferasetli bir bakış, daha merhametli bir lisan, daha güzel bir ahlâk, daha ümitvâr bir yürek, daha huzurlu bir dünya için dualarımızı miraca gönderelim.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024