Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1918 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 00:38

MHPli vekilden AK Partiye teşekkür

Büyüt
Küçült
MHPli vekilden AK Partiye
Politika Haberleri › MHPli vekilden AK Partiye teşekkür haberi Rizede Davutoğlunun miting yapacağı alandaki posteri Türk bayrağı ile kapatılan MHPli aday, AK Partililere inceliği için teşekkür etti.

Rizede Başbakan Ahmet Davutoğlunun miting yapacağı alanda, MHPnin Seçim Koordinasyon Merkezi önünde asılı olan Rize Milletvekili adayı Osman Cem Kazmazın posterleri ile parti flamaları, önlerine asılan Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile kapatıldı. 

MHP'li aday Kazmaz, AK Partililere nezaket davranışları için teşekkür etti, “Önümüzde kabul edebileceğimiz yegane şey anlı şanlı bayrağımız ile Atatürkün posteri idi" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlunun Rize Cumhuriyet Meydanında bugün saat 17.00de yapacağı miting alanı dünden itibaren düzenlenmeye başlandı.

Alanın yan tarafından yer alan MHPnin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde asılı olan milletvekili adayı Osman Cem Kazmazın fotoğrafının yer aldığı posterleri ile parti flamaları, önlerine asılan Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile kapatıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan, posterler ile parti flamalarının kapatılmasını normal olarak değerlendiren MHP Rize Milletvekili adayı Osman Cem Kazmaz,  “Türk bayrağı ve büyük önder Atatürkün posteri ile kapatmışlar. Bu bizim için büyük onur kaynağı.  Önümüzde kabul edebileceğimiz yegane şey anlı şanlı bayrağımız ve Atatürkün posteri idi. AK Partilileri nazik davranışları için kutluyorum" diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024