Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1990 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2015 - 06:30

MHPli İhsanoğlu Sisiyle ne görüştü

Büyüt
Küçült
MHPli İhsanoğlu Sisiyle ne
Politika Haberleri › MHPli İhsanoğlu Sisiyle ne görüştü haberi Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısırda darbeyle iş başına gelen Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi ile biraraya geldi.

Daha önce İslam İşbirliği Teşkilatı Başkanı olarak Darbeci Sisi ile görüşen İhsanoğlunun halihazırda resmi görevi olmadan da Sisi ile görüşmesi dikkat çekti. MHPli ihsanoğluyla biraraya gelen Sisi, bu görüşmenin ardından CIA Başkanı John Brennan ile görüştü. Daha evvel açıklanmayan görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler ile terörle mücadele konusunun ele alındığı belirtildi. Görüşmede Mısır İstihbarat Servisi Başkanı Halid Fevzi, CIA Başkanı Brennanın Özel Müsteşarı Theodore Singer ve ABDnin Kahire Büyükelçisi Robert Stephen Beecroftun da hazır bulunduğu ifade edildi.

Hangi sıfatla buluştu

MHPli İhsanoğlu, başarısız geçen cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra siyaseti bıraktığını açıklamasına rağmen, milletvekili listelerinin YSKya teslim edilmesine az bir zaman kala ani bir kararla MHPden aday olmuştu. İhsanoğlunun, Sisi ile hangi sıfatla biraraya geldiği ve ne konuştuğu bilinmiyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024