Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 856 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2023 - 06:21

MHP’den teşkilatlarına seçim genelgesi

Büyüt
Küçült
MHP’den teşkilatlarına seçim
Genelgede “demokratik ortam”, “barış”, “huzur” ve “güvenli atmosfer” vurgusu yapıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler dolayısıyla teşkilatlara bir genelge gönderdi. Genelgede, "Cumhur İttifakı'nın ortak gereklerine ve MHP ile Ak Parti tarafından uyum içerisinde belirlenen ittifak ilkelerine riayette kusur edilmemelidir. Seçim çalışmalarının demokratik bir ortamda ve barış içinde tamamlanmasına önem verilmelidir. 14 Mayıs günü sakin, huzurlu ve güvenli bir atmosferde sandığa gidilebilmesi için, MHP kadrolarının üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getireceğine inancımız tamdır" denildi.

Genelgede, şunlar kaydedildi:

"Türkiye’nin son yıllarda gerek bölgesinde gerekse dünyada birçok alanda yakaladığı başarılı ivme; yeni fırsat ve imkânlar getirmekle birlikte, ülkemizin varlığına ve milletimizin bütünlüğüne yönelik karmaşık tehdit ve riskleri artırmıştır. Savaşlar, siyasi ve ekonomik krizler, bölgesel ve küresel anlaşmazlıklar yüzünden dünyanın sürüklendiği kaosa rağmen Türkiye’nin sergilediği yüksek performans ve dinamizm; uluslararası aktörlerin kin ve kıskançlığını celbetmiştir.

Bu durum; uluslararası alanda ülkemize dönük tahammülsüzlük ve hazımsızlıklara, aleyhimizdeki entrikalar ve çıkar iş birliklerine vesile oluşturmuş, tehdit içeren bölgesel projeler sınırlarınızın dört yanında genişletilmiştir. Kırım Yarımadası’ndan Akdeniz’e, Irak’tan Libya’ya uzanan coğrafyada kurgulanan oyunların merkezinde; Türkiye’nin başına çorap örmek için hazırlanan Pentagon ve Pensilvanya planlarını tatbik gayretleri bulunmaktadır. Uluslararası aktörler, Türkiye’nin 21. yüzyılı Türk asrına dönüştürmek üzere başlattığı kutlu yürüyüşü durdurmak için içerideki taşeron ve iş birlikçilerini de harekete geçirmiştir. 15 Temmuz ihanet kalkışması bu manada önemli bir emperyalist hamle olmuş, ancak aziz milletimiz bu kıyamı sinesinde eriterek saldırıları püskürtmüştür.

MHP ,Teşkilat , Genelge ,Seçim 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024