Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2290 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2015 - 05:51

MHPden HDPye yılan benzetmesi

Büyüt
Küçült
MHPden HDPye yılan
Politika Haberleri › MHPden HDPye yılan benzetmesi haberi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eli kanlı HDPnin canavar görüntüsünü gizlediğini ifade ederek, MHP, yılanla aynı torbaya girmez. Şeref tarlada yetişen sebze olsa Demirtaşa onun sapı bile düşmez dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşın, MHPyi hedef alarak “sizin HDP ile yan yana gelmeniz size şeref kazandırır” sözlerine yanıt veren MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, sert açıklamalarda bulunarak, “bilinmelidir ki MHP yılanla aynı torbaya girmez. Bunların ellerinde askerimizin, polisimizin, sivil vatandaşlarımızın, en çok da Kürt kökenli vatandaşlarımızın kanı vardır. Zulümle, baskıyla cinayetle, terörle doğu ve güneydoğuyu boğan, kundaktaki bebeklere kurşun sıkacak kadar canavarlaşan bir örgütün siyasi kanadının şereften söz etmesi gülünçtür. Siyaset bir tarla, şeref de burada yetişen bir sebze olsa Demirtaşa onun sapları bile düşmez. Bunların nasibinde şerefin kırıntısı bile yok” dedi. Yalçın, “Siyaset meydanına kan, zülüm, işkence, cinayet, karmaşa, bölücülük gibi ne kadar pislik tohumu varsa ekenlerin devşireceği; onursuzluk, sevgisizlik, kötülük, düşmanlık, kin ve nefrettir.

Silahlı örgüt değiliz yalanı

Düne kadar devlet malını yakıp yıkan, demokratik hak arama bahanesiyle sokakları yangın yerine çeviren, esnafın dükkânlarını indiren, okulları yakan bir zihniyetin bugün suretihaktan görünmesi manidardır. ‘Biz silahlı örgüt değiliz demeleri kendini inkârın, yalancılığın dikâlâsıdır. Herkes bilmektedir ki PKK istediklerini almadıkça silah bırakmayacaktır. Siyasi temsilcileri de Kandil sürüngenlerini Türk demokrasisinin üzerinde Demoklesin kılıcı gibi asılı tutacak, sıkıştıklarında bir pazarlık kartı olarak ceplerinde bulundurmaya devam edeceklerdir. Şimdiden bunun işaretleri alınmaktadır” sözleriyle HDPye tepki gösterdi. Seçim kutlamalarında halkı tehdit eden HDPli vekilin konuşmasını hatırlatan Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: “PKKlı Burcu Çelik Özkan ‘bismillah demeden ilk siyasi kurşunu atmıştır. Özkan, köy korucularına ‘Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz diyebilecek cüreti kendinde bulabilmiştir. 

Kuzu postuna bürünmüş sırtlanlar

Bu dil, tehlikeli ve onursuz bir dildir. Bu üslup; HDPnin hâlâ Kandile ve silahlı mücadeleye yaslandığını, kaleşnikofa güvendiğini göstermektedir. Böylece HDP asıl niyetini; demokrat, uzlaşmacı ve yapıcı görüntüsünün arkasında nasıl bir canavar gizlediğini, kuzu postuna bürünmüş sırtlan olduğunu ele vermiştir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024