Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2005 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 07:03

MHPde sürpriz beklenmiyor

Büyüt
Küçült
MHPde sürpriz
Politika Haberleri › MHPde sürpriz beklenmiyor haberi 7 Haziran seçimlerinde Osmaniyeden aday olacak MHP Genel Başkanı Bahçelinin mevcut milletvekillerinden adaylık için başvuruda bulunmayan 6 kişi dışında kalan isimlerin tamamını listeye koyması bekleniyor.

MHPde de milletvekili adaylık listeleri netleşmeye başladı. Temayül, anketlerin ardından merkez yoklaması ile belirlenen MHPde en fazla ilgi gören Ankara ve İstanbul olunca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu illerin listesini belirlemekte zorlandı. Listede kadın ve genç isimlere de yöneleceği söylenen Bahçelinin, 180 kadın aday adayının 50den fazlasını listeye taşıması ve 10 kadın adayı seçilebilecek sıralara koyması bekleniyor.

Bahçelinin aday adayı olan 36 engelliden ise bir kaçını milletvekili listesine taşıyacağı vurgulanıyor. Bahçelinin mevcut milletvekillerinden adaylık için başvurmayan Reşat Doğru, Sinan Ogan, Tunca Toskay, Enver Erdem, Engin Alan, Sümer Oraldan oluşan 6 kişi dışındaki herkesi listeye koyması bekleniyor.

Kim nereden aday

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniyeden aday olurken, son anda bir değişiklik olmazsa partinin Başkanlık Divanı üyelerinden Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yeniden Gaziantepten, Ankaradan ise Genel Başkan Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, Tuğrul Türkeş,  Zuhal Topçu, Mevlüt Karakaya, Lütfü Şahsuvaroğlunun aday gösterilmesi bekleniyor. Eski Kadın Kolları Başkanı ve başörtülü olan Hediye Akderenin de Ankara listesinde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Ankara listesinde, Yaşar Yıldırım, Özcan Yeniçeri, Mustafa Erdem, Mehmet Damar, Hamit Ayanoğlu, Osman Durmuş, İbrahim Çiftçi, Mehmet Ali Tanrıverdi, Lütfü Şahsuvaroğlu ve Mustafa Mit gibi isimler yer alıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024