Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2126 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2015 - 05:38

MHPde kelle alma dönemi başladı

Büyüt
Küçült
MHPde kelle alma dönemi
Politika Haberleri › MHPde kelle alma dönemi başladı haberi

MHP Genel Başkanlığına aday olan Sinan Oganı disipline sevk eden Bahçeli, Meclis Başkanlığı görevini yürütmüş Meral Akşenirin de üstünü çizdi.

Star - Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin aday olmasının önüne geçtiği MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Ogan disipline sevk edildi. TBMM eski Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ise bir daha başkanvekilliği ve meclis başkanlığına aday yapılmayacak. Bahçelinin, önümüzdeki süreçte de parti disiplinini işleterek farklı ses çıkaranlar ve başka partilerle kendisinden habersiz görüşme yapanlar için disiplin işlemlerini gündeme getireceği belirtildi.  Kurulacak hükümet modellerinin sıkıntıya girmemesi ve MHPde farklı ses çıkmaması için milletvekili ve il başkanlarının kamuoyuna açıklama yapmak için önce Genel Merkezi arayarak izin alması isteniyor.

Ogan: Konuşursam partim zarar görür

MHPde aday gösterilmeyen ve seçimin ardından  twitter üzerinden, “Türk Milliyetçilerinin partisi MHP, Osmanlının başkenti, Türk Dünyasının göz bebeği İstanbulda HDPnin gerisinde kaldı. Başarı nerede?” diye yazan Sinan Ogan, yakın çevresine yaptığı değerlendirmede “Ben partimi zor durumda bırakacak bir şey yapmadım, yapmam da... Neden aday olmadığımı dahi açıklamadım. Herkes emin olsun ki; eğer açıklasaydım partim çok zarar görürdü. Seçim sürecinde de şehir şehir partim için çalıştım. Bundan başka bir günahım yok” dedi. Ogan, “Hakkımızda Devlet Vermiş Fermanı, Ferman Padişahın Ülkücü Gönüller Bizimdir...”şeklindeki mesajını, “Günün anlam ve önemine dair Dadaloğlundan bir paylaşım yaptım” diye yorumladı.

MHPli Tanrıkulu trafik kazası geçirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kenan Tanrıkulu, dün sabahın erken saatlerinde trafik kazası geçirdi TOBB Hastanesinde tedavi altına alınan Tanrıkulunun aracına içinde 4 gencin bulunduğu bir otomobilin çarptığı belirtildi. Tanrıkulunun hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024