Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 696 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Åžubat 2023 - 06:12

Meral den Adaylık sorusu yanıtı

Büyüt
Küçült
Meral den Adaylık sorusu
İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Masada adaylık konusunda oluşmuş bir fikir var mı?" sorusu üzerine "Ben konuşunca bozguncu muamelesi görüyorum. Kimseye saygısızlık etmeden, kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Ama ne desem kabahat oluyor. Bu yüzden konuşmayacağım" dedi.

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'yle birlikte çalıştıkları altılı masanın cumhurbaÅŸkanlığı seçimlerine iliÅŸkin çalışmalarına deÄŸindi. 

 

GeçtiÄŸimiz toplantının gündeminin KahramanmaraÅŸ'ta meydana gelen ve 11 ilde yol açtığı yıkımla 13.5 milyon insanı doÄŸrudan etkileyen depremler olduÄŸunu dile getiren siyasetçi, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın "Aday konusu ne zaman konuÅŸulacak?" sorusuna ÅŸu yanıtı verdi:


 

"Umarım ayın 2’sinde yapacağımız toplantıda konuÅŸulur. O toplantının en önemli konusu bu olur herhalde."
AkÅŸener, gazetecinin "Peki adaylık konusunda oluÅŸmuÅŸ bir fikir var mı? 15 gün öncesine oranla daha uzlaÅŸabilir bir yerde mi masanın çevresinde oturanlar?" ÅŸeklindeki sorusu üzerine ise ÅŸunları kaydetti:

"Fatih Bey, ben konuÅŸunca bozguncu muamelesi görüyorum. Kimseye saygısızlık etmeden, kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Ama ne desem kabahat oluyor. Bu yüzden konuÅŸmayacağım. Çünkü bu iktidardan Türkiye’yi kurtarmayı, sizin kızınızın, benim oÄŸlumun, milyonlarca evladımızın güzel bir geleceÄŸi olmasının baÅŸka çaresi yok. Bunun için susuyorum. Ama ÅŸunu bilin. Ben sizinle program yaptığımız gün nerede duruyorsam aynı yerde duruyorum. Türkiye’deki milyonlarca insan nerede duruyorsa orada duruyorum. Milyonlarca genç ne diyorsa, ben onların taleplerini duyuyor ve onu seslendiriyorum. Ama konuÅŸmayacağım."

Meral AKÅŸener ,Adaylık ,Seçim 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024