Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1064 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Åžubat 2024 - 11:00

Memleket Partisi Ankara Adayını Açıkladı

Büyüt
Küçült
Memleket  Partisi Ankara Adayını
Memleket Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zafer Burak Hasar oldu.

 

CHP'yle ittifak kapılarını çok sert bir ÅŸekilde kapatan Muharrem Ä°nce seçimlere tek baÅŸlarına gireceklerini açıklamıştı. Bugün Ankara'nın adaylarını açıkladı.

Memleket Partisi'nin Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Zafer Burak Hasar oldu.

Memleket Partisi'nin Ä°stanbul adayının ise 19 Åžubat'ta açıklanması bekleniyor. 

ZAFER BURAK HASAR KÄ°MDÄ°R?

1975 yılında doÄŸmuÅŸtur. Ä°lk ve ortaöÄŸrenimini Mersin'de tamamlamış, 1993 yılında Ä°çel Anadolu Lisesi'nden mezun olmuÅŸtur.

''Lisans'' eÄŸitimini Hacettepe Üniversitesi DiÅŸhekimliÄŸi Fakültesi'nde, ''Doktora ve Uzmanlık'' eÄŸitimini ise Gazi Üniversitesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. 2000 yılından beri, kendi kurduÄŸu Ağız Ve DiÅŸ SaÄŸlığı PolikliniÄŸi'nde; DiÅŸeti Hastalıkları Ve Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmaktadır.

2012 - 2016 yılları arasında 2 dönem Ankara DiÅŸhekimleri Odası Yönetim Kurulu ÜyeliÄŸi yapmıştır. ''Tomografi Destekli Kılavuzlu Ä°mplant Cerrahisi'' üzerine bilimsel sunumlar yapmakta, saÄŸlık sektöründe faaliyet gösteren uluslararası firmalara danışmanlık hizmeti ve yurtiçi mesleki eÄŸitimler vermektedir. Halen özel bir üniversitede ''SaÄŸlıkta Ä°novasyon ve Simulasyon Ä°le EÄŸitim, Uygulama Ve AraÅŸtırma Merkezi'' Danışma Kurulu Üyesidir.


Basketbol, Yelken Sporları, Bilim Ve Felsefe amatör ilgi alanına girmekte; iyi derecede Ä°ngilizce, orta derece Almanca bilmektedir.

Evli ve 2 kız çocuÄŸu babasıdır.

Memleket Partsi ,Ankara , Belaediye ,BaÅŸkan Adayı  ,Zafer Burak





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024