Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1725 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2015 - 14:16

Melih Gökçekten yeni açıklama

Büyüt
Küçült
Melih Gökçekten yeni

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hükümet Sözcüsü Arınçla yaşadığı tartışmayla ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü açıklayan Gökçek, Fitneye ateş dökmeyiz. Söndürürüz. Emir demiri keser suallere cevap vermeyeceğim. Bizim partimiz AK Partidir, CHP değil. dedi.

TARTIŞMA İZLEME HEYETİYLE BAŞLAMIŞTI

Hükümet ile Cumhurbaşkanı arasındaki İzleme Heyeti krizi sürecinde Hükümet Sözcüsü Arınç, Cumhurbaşkanının kameralar önündeki açıklamaları hüküemtimize zarar veriyor. Kendisini her konuda bilgilendiriyoruz demişti. Bu sözler sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek twitter hesabından Seni İstemiyoruz Bülent Arınç ifadesini paylaşmıştı.

 

İlgili Haber Başbakan Davutoğlundan Arınç ve Gökçek açıklaması

 

ARINÇTAN SENİ İSTEMİYORUZA SERT CEVAP GELMİŞTİ

Bu sözlere sert cevap veren Arınç ise Terbiyesiz, hadsiz, hayasız, Ankarayı parsel parsel sattı, Cemaatin kucağına oturdu sözleriyle Gökçeki topa tuttu..

Gökçek bu sözleri dava edeceğini açıklayınca Arınç, Mahkemeye verecekmiş beni. Versin. Bakalım hakim soruları sorunca davalı mı davacı mı zarar görür onu bilemem diye cevap vermişti.

Tüm bu tartışmalarla iligli Başbakan Davutoğlu, Gökçekle görüştüğünü açıklamıştı.

GÖKÇEK GERİ ADIM MI ATTI?

Arınç ve Gökçek arasındaki karşılıklı atışmalar devam ederken son açıklama Gökçekten geldi. Melih Gökçek, Hükümet Sözcüsü Arınçla yaşadığı tartışmayla ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü açıklayan Gökçek, Fitneye ateş dökmeyiz, söndürürüz. Ben başbakanla görüştüm, artık konuşmayacağım. dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024