Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2799 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2015 - 06:13

Mehmet Görmez: Kerameti Kuran-ı Kerimde arayalım

Büyüt
Küçült
Mehmet Görmez: Kerameti Kuran-ı Kerimde
Politika Haberleri › Mehmet Görmez: Kerameti Kuran-ı Kerimde arayalım haberi Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ahmet Hamdi Akseki Camii Sergi Salonunda düzenlenen Mukaddes Miras isimli mushaf sergisinin açılışına katıldı.

Çelik “Eğer ‘Kuran-ı Kerime hürmet ediyorum diyerek DAEŞ denilen bu terör örgütünün, bu insanlık belasının yaptığı gibi vahşete imza atıyorsan senin Kuran-ı Kerim ile bir ilişkin olamaz” dedi. Görmez ise “Üzülerek belirteyim, kerameti şahıslarda, olağanüstü hadiselerde aramaya başladık. Müslümanlar, kerameti Kerim kitabın dışında aramaya başladıklarında hep zarar görmüşlerdir” diye konuştu.

Sergide İslam hat sanatında ekol olarak kabul edilen Şeyh Hamdullah, Hafız Osman, Cafer-i Baysunguri Tebrizi, Mehmet Emin Rüşdi ve Hafız Mustafa Şevkigibi önemli isimlerin eserleri de bulunuyor.Özel koleksiyonlardan bir araya getirilen el yazması 99 Mushaf-ı Şerifin izlenime sunulduğu sergi, 25 Nisana kadar gezilebilecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024