Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1911 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ağustos 2015 - 15:12

Meclis olağanüstü toplanıyor!

Büyüt
Küçült
Meclis olağanüstü
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TBMM in 1 Ekimden önce toplanacağını açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal,Meclis Genel Kurulu un muhtemelen 1 Ekimden önce olağanüstü toplanarak, TSKya sınır ötesi operasyon yetkisi veren Başbakanlık tezkeresini görüşeceğini bildirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Meclis Genel Kurulu un muhtemelen 1 Ekimden önce olağanüstü toplanarak, TSKya sınır ötesi operasyon yetkisi veren Başbakanlık tezkeresini görüşeceğini bildirdi.

BAĞIMSIZ BAKANLAR YEMİN EDECEK!

TBMMde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünal, Seçim Hükümeti de görev alan bağımsız bakanların Meclis çalışmalarına katılmak üzere yemin etmeleri gerektiğini kaydetti.

MECLİS TEZKEREYİ GÖRÜŞECEK

Şu anda bakanların yemin etmelerini gerektiren bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Ünal, Meclis 1 Ekimde çalışmalarına başladığında da yemin edebilirler. Ama 1 Ekimde süresi dolan bir tezkere var. O yüzden 1 Ekimden önce muhtemelen Meclis toplanıp bu tezkereyi görüşecek dedi.

TARİH BELİRLENECEK

Ünal, şu anda kesin karar verilmiş bir tarih olmadığını belirterek, siyasi partilerin grup başkanvekilleri ve Meclis Başkanıyla görüşüp, Meclisin olağanüstü toplanmasıyla ilgili tarihin belirleneceğini kaydetti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024